söndag 10 november 2013

7 år sedan

För 7 år sedan var denna dag en fredag och jag var höggravid på övertid, rättare sagt 12 dagar. Det var fredag och idol med Marcus Fagervall gick på tv:n, jag var så less på att vara gravid och jag grät över klådan jag hade pga graviditeten, jag ville inget annat än att hon skulle komma ut.

kl 04.05 den 11/11 vaknade jag och kände att det sipprade mellan benen, jag reser mig upp och vattnet går... ÄNTLIGEN var min tanke... gick och satt mig på toan en stund, sedan in i sovrummet för att hämta nya trosor, då kommer det ännu mera.... väckte maken och talade om att det var dags.... hans svar var: Är du säker???? Jag skulle ju jaga, hinner jag duscha? ehhhh vad svarar man? JA jag är säker, ja du hinner duscha.

Ringde mamma som svarade yrvaket, frågade om hon kunde komma då det var dags hon svarade; åh jag som ska till läkaren idag! Ehhh igen.... på en lördag...? min mor var nog inte riktigt vaken :-)

Hade inte speciellt ont lite molande bara, vi begav oss mot förlossningen och gick genom dörrarna kl 5.50 fortfarande inte speciellt ont.Väl inskriven så visade det sig att hon låg i säte med fötterna före, jag ville absolut inte föda i säte, så när läkaren kom och undersökte mig var kl 6:50 och jag var öppen 5 cm.... då gick det fort det kom massor med sköterskor som satte nålar, gav mig bricanyl för värkarna började komma mer och mer, jag behövde inte ens klä av mig själv.... rullades in på operationsalen, fick vara vaken hela tiden och A fick vara med. Kl 07.44 den 11/11-06 tittade våran lilla prinsessa ut eller liten och liten, 4480g och 53 cm lång.Och nu sitter jag här 7 år senare och ser att min lilla prinsessa bara växer och växer och i morgon fyller hon 7 år.






1 kommentar:

  1. Hjärtevännen! Fina kort du hittat i arkivet. Grattis Elina önskar pappa också.

    SvaraRadera