fredag 3 juni 2011

Borttag av fula tanden

I dag var det då äntligen dags för borttag av lillans fula tand.


Vi befann oss på folktandvården kl 8.00 efter ha lämnat storebror hos farmor.


Lillan fick lugnande att dricka, sen kom tandläkaren och la först bedövningssalva, sen var det dags för sprutorna.... det gjorde ont i mamma hjärtat för detta gillade inte lillan och hon var mycket ledsen :( själva uttaget av tanden gick fort, det var bedövningen som tog tid. Tandsköterskan var en äldre kvinna som var underbar med lillan, ja även tandläkaren var mycket bra. Tandsköterskan berättade att hon kommer inte att komma ihåg någonting pga det lugnande hon fick, sköönt det!!!! nHon var så duktig och var mest ängslig över blodet som hon såg på tussen.
Efter borttaget fick vi gå i violrummet och vila en stund, det tog bara en liten stund så var hon lugn och hon spelade på min telefon. Som om ingenting hade hänt.

Groggig som hon var så blev hon buren till bilen och sen efter ha hämtat storebror så begav vi oss hem. Lillan älskar coca cola så en liten burk cola var belöningen efter att hon varit så duktig. Mammas älskling, trots att hon ibland driver mig till vansinne så är hon ändå den bästa lilla tjejen.


Väl hemma vilade hon på soffan ca en timme och sen var det full fart på henne, mat och kompisar dagen lång :)


Nu sover hon i väntar på tandfeén :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar