onsdag 4 maj 2011

VAB

Sonen insjuknade i feber kvällen till måndag, han hade sovit i ca 45 min när han kom upp yrandes och sjöblöt i svett. Termometern visade 39,6 och han drack massor med vatten.



Så nu har vi varit hemma i några dagar, febern har inte varit lika hög men den har kommit och gott så i morgon blir det dagis igen.


Till helgen ska vi få träffa lillasyster med familj, barnen har inte träffats sedan i julas så det är verkligen dags nu, vi vuxna har träffats på min fest men det är oxå läääänge sedan.


Lillan har som sagt slutat med stödhjulen och önskar sig en ny cykel och ett nintendo DS, hon får bara en av dem och hon ändrar sig varje dag så vi väntar med att handla någonting åt henne.


Sommaren kommer med storm steg och detta med vånda, jag HATAR sommaren eller egentligen inte sommaren men värmen och alla flygfän å kryp.


Vi har äntligen bestämmt oss för en sommarsemester, vi har inte gjort någonting annat än varit hemma och lite i fjällen och hos kusinerna, men i år skall vi göra någonting roligt just för barnen, ja även föräldrarna gillar det vi ska göra. Vad det blir får ni veta senare.


Ha en fortsatt trevlig dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar