fredag 5 augusti 2011

Borta bra men hemma bäst!

Nu har familjen H landat, vi anlände vid 16 tiden och har nu packat ur husbilen, städat här hemma, tvättat och lagat mat, nu är det kväll.
I morgon väntar städning och tvätt av vårt mobila hem, detta hem har under denna vecka verkligen varit mycket bra, vilken skillnad på komfort mot när vi var barn, trångt och sängens madrasser bestod av kuddarna i sittgruppen, det var alltid som en bastu när man skulle sova.... Nu har vi sovit som prinsar och prinsessor, ljuvligt sköna sängar och svalt och skönt trots att det har varit gassande sol och 25 grader varmt.

Sätena i bilen är vita och med barn som gärna smutsar ner sig så är vi glada över att pappa/morfar har satt skydd på sittdelen, vi satt själva en filt över ryggstöden och vi har även styrt så vi har suttit ute och ätit, vill inte komma hem med ett barn handavtryck i ketchup på dessa vita säten :-D

Några fadäser har vi dock haft, vi satt sönder en av utestolarna och två skruvar i skenan till dörren för toan lossnade och skruvarna ville inte fästa så vi fick sätta nya skruvar, inga större fel men dock några iaf.

Vi är super nöjda av våran resa och det var inte sista vi gjorde, det kommer att bli fler.

Nu duschen för barnen och sen är det tvn som gäller.

1 kommentar:

  1. "Lösa skruvar har vi väl lite till manns" så det är väl inte så konstigt om även "toadörren drabbas". Vad roligt att ni har varit nöjda med "bostaden". Känns bra att kunna bidra lite...Vi har passat på att tvätta alla sängkläder m.m. så nu är ALLT rent när vi får tillbaka vår kära husbil. Vi åker ut på en liten tur redan på måndag. Vi blir borta några dagar, vet i nuläget ej hur många. Det är det som är den "stora finessen" med husbil, man tar bara en dag i taget och planerar inte så mycket...Ni är hjärtligt välkomna i morgon för att bl.a. inta, vad jag förstått, efterlängtad porterstek!
    Rigmor o Janne

    SvaraRadera