onsdag 3 augusti 2011

Sommarland Dag 2

















Solen sken från en klarblå himmel ( på förmiddagen) och 25 grader varmt, det blev inte mycket annat än att bada.




Lite gjorde vi allt men mest badade vi, bland annat så åkte vi pariserhjulet och det var HÖGT, jag (Maria) är höjdrädd och det var inte kul att sitta med dottern i korgen och våld hålla i sig och förklara att Nej mamma är inte rädd.....





Av 10 stjärnor ger vi sommarlandet 9 möjliga det som gör att det inte blir 10 är att damernas dusch är i ett rum och du måste gå ut och in i ett annat för att byta om, inte bra!




Det fanns två forsar med stora däck som man åkte med en svår och en medel.


Svår får 9 av 10


Medel får 10 av 10




Det fanns en gul vanlig vatten rutchkana som även ungarna åkte själv även om det stod i målmanssällskap så åkte dom själva.
Denna får 8 av 10, där man landar i vattet är det så pass grunt att barnen bottnar.




En blå bana som kraftiga svängar och denna åkte barnen med pappan, den var snabb och massor med svängar även denna får 7 av 10.


Det finns flera små kanor som var korta men branta och dessa var Elinas stora favorit, hon tom trängde sig i kön :)


Kamikazi kanorna bestod av två en var fritt fall, den har vi inte åkt men Ante åkte den andra den vita som var som backig, denna ger han 10 av 10. Anledningen till detta var att det var det värsta han åkt någonsin och minen när han kom ner var obetalbar. Önskar jag hade kameran i handen :-D han säger att klumpen i halsen sitter kvar än.




Väl tillbaka till husbilen så åt vi middag och gick sedan på promendad, vi har ett par gamla stuggrannar från Gauto som är säsongscampare och vi hittade igen dem, det var riktigt kul :-D




I morgon är en ny dag så vi får se vad som sker. Troligtvis börjar vi tuffa hemåt.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar